مرجع مقالات طراحی سایت

ساخت وبلاگ

در این نوشته‌ی علمی به معرفی دو نوع مهم گویش های اپلیکیشن نویسی طراحی سایت در مشهد یعنی Compiler و Interpreter میپردازیم. تفاوت لهجه مفسر هردوی این تیم ها در واقع یک گویش نرم‌افزار نویسی سطح بالا را به یک گویش قابل درک برای ماشین تبدیل می نمایند، ولی تفاوت آن‌ها در‌این میباشد که در لهجه های کامپایلری در آغاز یکبار کد ها به طور بی نقص ترجمه می شوند و بعد از آن اپلیکیشن برای ایفا از روی فولدر کامپایل گردیده اعمال می‌گردد. البته در گویش های مفسری کد ها به طور خط به خط تعبیروتفسیر و جاری ساختن می‌شوند و در جاری ساختن بعدی اپلیکیشن نیز به همین شکل ادامه مییابد.

 

یک کدام از تفاوت های این لهجه ها این میباشد که گویش مفسر برای ایفا نیاز به یک نرم‌افزار مفسر یا این که interpreter داراست البته گویش کامپایلر صرفا یکبار کامپایل گردیده و از آن پس بر روی هر سیستمی قابل انجام میباشد. البته همین نکته این تفاوت را ساخت می نماید که، لهجه کامپایلر متعلق به سیستم دلیل میباشد، یعنی چنانچه انجام شود که در آن سیستم ادله کامپایل گردیده باشد و در سیستم برهان های دیگر اعمال نخواهد شد. البته لهجه مفسر در هر سیستم عاملی که نرم‌افزار مفسر آن وجود داشته باشد جاری ساختن و تعبیر می‌گردد و در واقع متعلق به سیستم استدلال وجود ندارد.

 

دیگر تفاوت این گویش ها سرعت انجام و ترازو به کار گیری از منابع است و با اعتنا بدین نکته که گویش های Interpreter کد ها را به طور خط به خط تعبیروتفسیر و ایفا می نمایند، این دستور سبب می‌گردد تا مقدار متعددی از CPU و RAM کامپیوتر مصرف شود و حتما مشخص و معلوم میباشد که سرعت ذیل تری نیز خواهد داشت. ولی امتیاز کامپایل شدن یکباره ی گویش های کامپایلر این میباشد که در ایفا های گوناگون مدل خیس بوده و سرعت بهتری خواهند داشت.

 

همین مزیت یک جايگاه به طور بدون نقص کامپایل شدن لهجه های کامپایلر در قسمت مشکل سنجی و رفع ایراد نقص به حساب می‌آید. چون در گویش های مفسر زمانی که اپلیکیشن خط به خط انجام می‌شود، در هر بخشی از نرم افزار که مشکلی وجود داشته باشد قابل یافت کردن و رفع میباشد البته در گویش های Compiler برای رفع یک اختلال در کد ها بایستی سورس خویش نرم افزار را دوباره بازبانی کرد و اشتباه را پیدا کرده و اصلاح کرد، که بسیار سخت خیس از گویش های مفسری است.

 

تنی چند از گویش های مفسری که می شود به آنها اشاره نمود Python, Ruby, Perl, PHP, JavaScript, VBScript میباشند و همینطور لهجه های دارای شهرت کامپایلری نیز Cobol, C#, C++, Visual Basic و… میباشند.

مرجع مقالات طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت در مشهد, نویسنده : معین webdesign2020 بازدید : 529 تاريخ : دوشنبه 3 خرداد 1400 ساعت: 21:29

پایتون یا این که جاوا: رأی آخری دراین باره گزینش پایتون یا این که جاوا، برای یادگیری تحت عنوان یک مبتدی و تازه کار، بستگی متعددی به نگرش استفاده کننده از مزایا و معایب هریک از این گویش‌ها و همینطور، طراحی سایت در مشهد جهت شغلی متبوع استفاده کننده دارااست. تحت عنوان مثال:

در صورتی صرفا به اپلیکیشن‌نویسی عشق و علاقه‌مند می‌باشید و فقط می خواهید با دنیای کد نویسی آشنا گردید، بهتر میباشد که لهجه پایتون را حافظه بگیرید. چون، یادگیری آن بی آلایش‌خیس میباشد و قواعد دستوری به مراتب سهل وآسان‌تری دارااست.
در صورتی قصد دارید که در حوزه مهندسی یا این که علم ها کامپیوتر عمل نمایید و نمی‌دانید که فی مابین پایتون یا این که جاوا بایستی کدام یک را گزینش نمائید، توصیه می گردد که در آغاز جاوا را خاطر بگیرید. اینگونه کاری به شما اذن میدهد که با سازوکارهای نرم‌افزار‌نویسی بهتر آشنا گردید. بعد، به پایتون سفر فرمائید تا بتوانید از دامنه وسیعی از ابزارها و کتابخانه‌های پایتون به کار گیری نمائید.
در‌صورتی‌که که عشق و علاقه‌مند به ساخت قابل انعطاف‌افزارهای تلفن همراه می‌باشید، بهتر میباشد که از جاوا به کارگیری نمائید. چون، برای یادگیری اندروید به جاوا احتیاج خواهید داشت. بعد از آن، برای نرم افزار‌نویسی ios به راحتی میتوانید به گویش «سویفت» (Swift) سفر فرمائید.
پایتون یا این که جاوا: وضعیت شغلی و درآمد
در طول سال‌های اخیر و با پرورش علم ها کامپیوتر، فناوری داده ها و علم ها دارای ربط، دولت ها نرم‌افزار‌‌نویسی و توسعه و گسترش‌دهندگی متعددی پا به عرصه ظهور نهاده‌اند. لهجه‌های اپلیکیشن‌نویسی متعدد، برای مجموعه‌های متفاوتی از گسترش‌دهندگان و اپلیکیشن‌نویسان قابل انعطاف‌افزاری (نظیر مبتدیان و فن‌ای‌ها) و جهت کاربردهای مختلفی نظیر توسعه و گسترش نرم افزار اینترنت، گوشی، بازی و بقیه موردها ایجاد گردیده‌اند.

حالت شغلی نرم‌افزار‌نویسان پایتون
با‌یقین، یادگیری پایتون به یک کدام از الزامات اپ‌نویسی در چندین سال اخیر تبدیل شد‌ه‌است. بخش اعظمی از کمپانی‌های گرانقدر حوزه صنعت IT نظیر اینستاگرام، «نتفلیکس» (Netflix)، گوگل و بقیه مفاد از پایتون برای هدف های تجاری استعمال می‌نمایند. درپی، بعضا از وضعیت‌های شغلی بسیار مطلوب برای نرم‌افزار‌نویسان به گویش پایتون اکران داده شد‌ه‌است. داده ها ارائه گردیده درین قسمت، با مقصود امداد به مخاطبان و خوا‌نندگان در تعیین گویش اپ‌نویسی آیتم عشق و علاقه خویش، از دربین لهجه‌های پایتون یا این که جاوا ارائه گردیده‌است.

مرجع مقالات طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت در مشهد, نویسنده : معین webdesign2020 بازدید : 554 تاريخ : يکشنبه 2 خرداد 1400 ساعت: 21:09

در دنیای امروز، فناوری، نصیب حیاتی در چرخه ابداع و پیشرفت طراحی سایت در مشهد به حساب می‌آید. آدم‌ها در کلیه جنبه‌های معاش روزانه، به گونه ای از فناوری به کار گیری می‌نمایند. در اینگونه حالتی، سؤالی که ذهن اکثری از توسعه و گسترش‌دهندگان و نرم افزار‌‌نویسان مبتدی و تازه کار را به خویش درگیر می‌نماید، معمولا به آینده کاری و شرایط شغلی در لهجه‌های نرم‌افزار‌نویسی گوناگون دارای ربط میباشد.

برای اینکه حالت شغلی و درآمد هر ساله اپ‌نویسان پایتون یا این که سی شارپ را مقایسه کنیم، لهجه‌های پایتون و سی‌شارپ در دو مرحله آیتم ارزیابی قرار گرفته خواهند شد:

• در مرحله نخستین، درآمد آیتم انتظار برای نرم افزار‌نویسان پایتون یا این که سی شارپ ارزیابی میگردد.

• در مرحله دوم، بازار کاری هر دو لهجه آیتم نظارت قرار گرفته میگردد تا لهجه‌های پرتقاضا در بازار فعالیت مشخص و معلوم شوند.

درآمد گزینه انتظار اپلیکیشن‌نویسان پایتون و سی‌ شارپ

یک کدام از دلایلی که ممکن میباشد اشخاص درپی جواب سوال پایتون یا این که سی شارپ، کدامیک بهتر میباشد؟ باشند، ترازو درآمدی میباشد که از روش عمل با این لهجه‌های اپلیکیشن‌نویسی میتوانند به دست بیاورند. به جهت محبوبیت بیشتراز حد پایتون در زمان یکسری سال اخیر، نباید تعجب کرد که میانگین درآمد هر ساله یک اپ‌نویس پایتون چیزی نزدیک به 92 هزار دلار در سال میباشد. با این اکنون، این رقم برای نرم‌افزار‌نویسی در برخی از حیطهها، به 137 هزار دلار نیز میرسد (آمار اکران داده گردیده، از اینترنت‌تارنما Glassdoor به دست آمده میباشد). براین اساس، بازار شغلی پایتون، از دید درآمد هر ساله، بازاری رقابتی و بسیار فعال محسوب میشود.

 

هم‌فعلا، تقاضا برای نرم افزار‌نویسان پایتون در کمپانی‌هایی نظیر گوگل، فیسبوک، Dropbox و بقیه موردها بسیار بالا میباشد. با این درحال حاضر، درآمد نرم افزار‌نویسان در جای ‌های جغرافیایی متفاوت، متعدد میباشد.

 

با اعتنا به مقیاس‌پذیری بسیار بالای گویش پایتون و به کار گیری از آن در حوز‌های فناوری نظیر «دانش داده» (Data Science) و «گسترش اینترنت» (Web Development)، با یقین در آمد نرم‌افزار‌نویسان و گسترش‌دهندگان پایتون بیشتر از اپلیکیشن‌نویسان دیگر گویش‌های اپلیکیشن‌نویسی خواهد بود. همینطور، یادگیری اپلیکیشن‌نویسی پایتون برای کسب برخی از مهارت سطح بالا نظیر «یادگیری ماشین» (Machine Leaing)، «پردازش لهجه طبیعی» (Natural Language processing) و MapReduce کلیدی میباشد. یادگیری هر یک از این مهارت‌های سطح بالا به هم پا نرم‌افزار‌نویسی پایتون، درآمد گزینه انتظار نرم‌افزار‌نویس و توسعه و گسترش‌دهنده را تا 20 هزار دلار فراتر می برد.ّ

یکی معروفترین پلتفرم‌های نرم‌افزار‌نویسی در ناحیههای متعدد صنعتی و تجاری، پلتفرم Net. و لهجه نرم افزار‌نویسی سی‌شارپ میباشد. از آنجایی که‌این پلتفرم نرم افزار‌نویسی به وسیله کمپانی مایکروسافت نگه‌‌داری، به‌روزرسانی و پشتیبانی میگردد، به احتمال زیاد سال‌های متعددی تحت عنوان یک کدام از مبنا‌های مهم گسترش فناوری در منطقههای متعدد تجاری و صنعتی باقی خواهد ماند. با اعتنا به آمار اینترنت‌وبسایت Glassdoor، گسترش‌دهندگان Net. و سی‌شارپ، به صورت میانگین چیزی حدود 80 هزار دلار در سال درآمد خواهند داشت.

 

با اینکه میانگین درآمد هر ساله نرم‌افزار‌نویسان سی‌شارپ به اندازه بسط‌دهندگان پایتون وجود ندارد، با این اکنون، توسعه و گسترش نرم افزار‌‌های کاربردی به گویش سی‌شارپ، یکی قابل اعتمادترین مشاغل اکنون محسوب میشود. از لهجه سی‌شارپ، خیر صرفا می‌اقتدار برای توسعه و گسترش نرم افزار‌های Desktop، اینترنت تلفن همراه استفاده نمود، بلکه از روش دور و بر‌های نرم‌افزار‌نویسی نظیر Unity و Xamarin، می‌اقتدار از گویش سی‌شارپ برای ایجاد نرم افزار‌های کاربردی تلفن‌های یار نیز بهره برد.

مرجع مقالات طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت در مشهد, نویسنده : معین webdesign2020 بازدید : 518 تاريخ : شنبه 1 خرداد 1400 ساعت: 22:54